O nama

Mojkrov.hr - siguran i pouzdan krov Mojkrov.hr je dio brand-a Limarije Sabljak d.o.o iz Bjelovara. Kroz svoje djelatnosti nudimo kompletne vanjske i unutarnje radove u građevinarstvu, od čega izdvajamo: limarske, tesarske i krovopokrivačke radove, sanacije postojećih i izradu novih krovišta, unutarnje završne radove, ugradnju VELUX prozora te bravarske radove. Pružamo usluge izgradnje, obnove i sanacije u građevinskom sektoru za gradove, općine, županije i javne institucije, vjerske zajednice te pretežito za obiteljske kuće i višestambene objekte. U privatnom sektoru angažirani smo za radove prilikom izgradnje hala, pogona i radionica, surađujemo sa projektantima i građevinskim poslovnim subjektima.

Kvaliteta materijala i izvedenih radova nam je primarni cilj kojim uspješno osvajamo tržište! Naši poslovni partneri su renomirane i svjetski poznate tvrtke koje garantiraju kvalitetu i postojanost svojih proizvoda. Od materijala s kojima radimo želimo istaknuti ponudu kvalitetnih pokrova poput Gerard-a, Tilcor-a, Novatik-a, Prefe, limenih termoizoliranih panela i profiliranih pokrovnih limova. Radimo isključivo s provjerenim materijalima i osposobljenim djelatnicima što osigurava dugovječnost, kvalitetu i ukazuje na naš profesionalizam u radu. Vlasnici smo licence izdane od Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu kulturne baštine za obavljanje građevinskih radova na zaštiti i očuvanju kulturne baštine. Članovi smo Hrvatske udruge krovopokrivača (HUK).

Proizvodnja limenih pokrova i građevinske limarije Obzirom da poslujemo već duži niz godina prepoznati smo po kvaliteti naših proizvoda i usluga. S ponosom želimo istaknuti da u vlastitom pogonu proizvodimo i vlastite pokrove koje odlikuje visoka kvaliteta i pristupačna cijena. Naš proizvodni asortiman uključuje veliki izbor elemenata građevinske limarije (oluci, odvodne cijevi, okapnice, veterlajsne, snjegobrani, rezači za snijeg, kuke...) te ostalih limenih elemenata krovišta. Nudimo usluge savijanja i rezanja lima prema potrebama kupca.

Naša prepoznatljivost i prednosti Prepoznatljivost i prednosti našeg poduzeća su kvaliteta i iskustvo u pružanju usluga u građevinarstvu, te usmjerenost kupcima i profesionalnost u poslovanju. Nudimo kvalitetne proizvode sa garancijom trajnosti. Omogućavamo našim klijentima uštede prilikom gradnje, savjetovanje pri odabiru modela građenja i time im omogućavamo uštede sa financijskog aspekta.